Azért, mert több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal dolgozunk, mely garantálja a biztos minőséget, korrekt munkát!

Kreatív anyagokban és képi megjelenítésekben profi munkavégzés, melyben az egyeztetést követően még alkalmad van 1x változtatni és módosítani azt. Így biztos lehetsz benne, hogy a saját elképzelésednek megfelelő anyagot kapsz…

azért, mert multinacionális környezetben is dolgoztunk…

A nagyok elvárásainak megfelelően, kellő elhivatottsággal és pontos megvalósításokkal segítettük a kész eredmények teljesülését, betartott határidőkkel…

Te magad is megtapasztalhatod, milyen amikor külsős dolgozik a marketing és kreatív sikereid elérésében, nyugodt és kiegyensúlyozott, profi megvalósításokkal! Így neked nem kell foglalkoznod a kreatív elemek gyártásával, gyártatásával, mert jó kezekben lesz és minőségi munkát kapsz minden esetben!
Ahol találkozhattál a munkáimmal: OBI, GépDepo, Makita, Sika, Phoenics, Kedves Kozmetika, Borháló…
és még sokan mások.
De biztos vagyok benne, hogy a közös munka sikeressége az elvárt eredmények és megvalósítások minőségi kivitelezésein dőlnek el, ezért törekszünk a legjobb és a számodra legelőnyösebb ajánlatra és profi kivitelezésre!
Reméljük, hogy minél hamarabb te is az elégedett ügyfeleink között lehetsz, akikkel együtt dolgozhatunk!
Köszönettel: a Marketing kosár csapata

A marketingkosár megtervezi és személyreszabott ajánlatot ad az értékesítést támogató marketing feladatokra! Keress minket bátran!